ΦΡΕΝΑ - ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ




banner imagebanner image
 

Service φρένων - αναρτήσεων
Στο εξουσιοδοτημένο Πλυταριάς Θεόδωρος  Bosch Car Service συνεργείο μας που βρίσκεται στο 6χλμ. Εθνικής οδόυ Αγρινίου - Αντιρίου, Αγρίνιο η ασφαλειά σας έιναι προταιρεότητά μας. Το service των φρένων και των αμορτισέρ του αυτοκινήτου σας γίνεται από εξουσιοδοτημένο προσωπικό με μεγάλη εμπειρία. Γίνεται έλεγχος των φρένων του αυτοκινήτου σας , των υγρών φρένων  και των αμορτισέρ.

Γνωρίζατε ότι…..
… αν ακούτε ένα θόρυβο όταν φρενάρετε, μπορεί να οφείλεται στη συσσώρευση σκουριάς στις δισκόπλακες και τα ταμπούρα λόγω μεγάλου διαστήματος μη χρήσης του οχήματος. Μην ανησυχείτε, η οξείδωση της επιφάνειας συνήθως εξαφανίζεται μετά από λίγα φρεναρίσματα. Παρόλα αυτά, αν συνεχίζει ο θόρυβος, ίσως υπάρχει ένα πιο σοβαρό πρόβλημα στις δισκόπλακες ή τα τακάκια.σε αυτή την περίπτωση συστήνεται να πάτε σε κάποιο συνεργείο για έλεγχο.

… αν ακούτε ένα δυνατό σφύριγμα, μπορεί να έχουν φθαρεί οι δισκόπλακες. Τότε θα πρέπει να ζητήσετε μία πλήρη συντήρηση, αντικαθιστώντας τις δισκόπλακες και τα τακάκια.

… αν αισθάνεστε ένα τρίξιμο, μπορεί να οφείλεται στα τακάκια. Η βροχή ή υγρασία μπορεί να έιναι η αιτία. Αν επιμένει το πρόβλημα, χρειάζεται να γίνει σντήρηση.

Σε κάθε περίπτωση θυμηθείτε να ελέγχετε τις δισκόπλακες και τα τακάκια κάθε 10.000 χλμ. Επίσης συνιστάται να ελέγχετε τα ταμπούρα κάθε 50.000 χλμ.